Start

Wij starten de Wandel Marathon op zaterdag 18 september op de gezellige Garenmarkt in het centrum van Leiden. De starttijden zijn als volgt;

42 km           09.00 uur
21 km           11.00 uur
10 km           12.00 uur

Finish

De finish is op een aangekleed podium op de Garenmarkt in Leiden, dat wij zo sfeervol mogelijk gaan inrichten als loungeplek, midden in de gezelligheid van de oude stad. 

Wandel mee met je bedrijf en maak kans op een bedrijfsreportage

Wij bieden nu ook de mogelijkheid om met een business team deel te nemen aan ‘Wandelen met van Bemmelen Outdoor’. Bij deze wandeling word je ontvangen op een aparte locatie vlakbij de start waar je samen met jouw teamleden eerst een kop koffie kunt drinken voordat je vertrekt. Een mooie manier om je gezamenlijk voor te bereiden op jullie afstand. Goed gemutst de paden op en de lanen in…

Een businessteam op de 10 en 21 km bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 wandelaars en op de 42 km minimaal 3 en maximaal 5 wandelaars. De kosten van een businessteam bedragen € 320. Via deze link  kan je je team inschrijven. Alle teams die zich voor 1 augustus inschrijven maken kans op een professionele bedrijfsreportage verzorgd door Studio Royale.

Massage 

Op de dag van de Wandelmarathon zijn masseurs aanwezig die (gratis) massages geven aan de wandelaars na afloop van de wandeltocht.

Verzorgingsposten en stempelposten

Op heel veel plekken worden verzorgingsposten geplaatst. Daar krijg je water, fruit en andere lekkere dingen van onze mensen en kan je even lekker zitten en uitrusten. Ook kom je langs een aantal leuke horecaplekken waar je, tegen betaling, kunt eten en drinken. 

De stempelposten worden later bekend gemaakt. 

 

 

Speciaal pontje voor jou

Als je de hele of halve marathon wandelt moet je bij de Rijneke Boulevard naar de overkant. Daarom zorgen wij bij de Rijneke Boulevard voor een pontje dat jou naar de Lage Zij brengt. Leuk hè…?

Uitgepijld parcours

Langs het hele parcours worden pijltjes opgehangen die je simpelweg hoeft te volgen. Hoe makkelijk is dat? Bij voorbaat sorry, als er eens eentje weg is, want ze zijn soms populair bij vandalen en onverlaten. Natuurlijk krijg je van ons ook een duidelijke routebeschrijving mee. De wandelaars moeten zich aan de verkeerswet houden. Wij zetten bij drukke oversteeksituaties wel verkeersregelaars neer die de wandelaars helpen bij het oversteken.

Officieel Leiden Marathon jubileumshirt

Dit is ons mooie 30-jarig jubileumshirt. Je kunt jouw eigen functionele loopshirt bestellen als herenmodel (blauw) en als vrouwenmodel (geel). De maten vallen normaal.

  • Official Leiden Marathon Shirt € 25,- (limited edition 500 exemplaren)

Laat je startbenodigdheden opsturen

Bij de inschrijving kan je ervoor kiezen om tegen een meerprijs van € 3,50 je startbenodigdheden toe te laten sturen. We raden iedereen aan om hiervoor te kiezen omdat we natuurlijk nog niet weten of we in september nog met eventuele coronamaatregelen rekening moeten houden. 

 

Routebeschrijving en stempelkaart

Natuurlijk ontvang je van ons bij de start een duidelijke routebeschrijving en een stempelkaart. Als jij jouw stempelkaart bij de finish inlevert, krijg je die schitterende Leiden Marathon medaille.

van Bemmelen Outdoor

Wil je meer weten over onze hoofdsponsor van het wandelen?

Bekijk het via deze pagina!