Vrijwilligers

Word jij ook één van onze kampioenen?

De Leiden Marathon kan niet georganiseerd worden zonder onze trouwe groep vrijwilligers. Niet voor niets noemen wij ze ‘kampioenen’.

In het marathonweekend zijn ongeveer duizend vrijwilligers actief. Zij maken dit mooie loopfeest op een gezellige en veilige manier mogelijk. Samen vormen zij ons trouwe en gezellige team van kampioenen.

Plaats voor debutanten en aanstormende talenten

De Leiden Marathon biedt niet alleen ruimte aan de kampioenen van de voorgaande jaren. Juist debutanten en aanstormende talenten zijn van harte welkom. Je hoeft niet onzeker te zijn dat je een onderdeel niet helemaal beheerst, want je hebt allemaal ervaren kampioenen om je heen die jou helpen op weg naar een topprestatie.

Iedereen die zich aanmeldt, krijgt gratis passende kleding van de Leiden Marathon en een lunchpakket. Na afloop van het evenement ben je van harte welkom op de Garenmarkt om jouw prestatie te vieren samen met alle andere kampioenen. Twee weken later volgt een waanzinnig feest met een nabeschouwing.

Vrijwilligerstaken

Hieronder vind je informatie over een aantal specifieke vrijwilligerstaken, maar er zijn nog veel meer onderdelen waarop je kampioen kunt worden!

Afbouwploeg van de Garenmarkt
Parcoursassistenten in een rayon
Verzorgingspost

Geef je op!

Wil jij ook kampioen worden op één van de vrijwilligersonderdelen van de Leiden Marathon? Meld je dan snel aan door een mail te sturen naar [email protected] of bel 071-5144461. Geef aan wat jouw kwaliteiten zijn en wat je graag zou willen doen. Voor iedereen is er een kampioenschap op maat!

filed under: