Win gratis gels van Qwin

Win gratis gels van Qwin

Win gratis gels van Qwin
Net als wij kijken ook onze partners met veel plezier vooruit naar de Leiden Marathon 2021.
Aankomend jaar tref je onze sportvoedingspartner QWIN wederom aan op de verzorgingsposten langs het parcours om jou van de benodigde energie te voorzien!
 
Wil jij ook goed voorbereid de trainingen ingaan? Maak dan nu kans om 8 gratis QWIN gels te winnen!
Geef aan naar welke van de soorten QWIN gels jouw voorkeur gaat en op welk punt jij de gel het beste zou kunnen gebruiken…! Dat is alles. Je maakt dan kans op 8 gratis QWIN gels! Dit kan door een mail te sturen naar info@marathon.nl, een reactie te posten op facebook of op instagram. Dit kan t/m 8 mei.
Meer informatie ontvangen over QWIN? Neem eens een kijkje op www.qwin.nl of informeer bij de Hardloopwinkel in Leiden.
 
De QWIN gels bestaan uit 2 soorten gels: de QWIN IsoPro gel lemon en de QWIN PeptiGel Orange-Pineapple. Ben jij op zoek naar een milde energie-gel (voor aanvulling van de koolhydraten), die zonder water ingenomen kan worden? Ga dan voor de QWIN IsoPro Gel! Deze gels zijn verkrijgbaar in de smaken Lemon en Orange. Ga jij voor de langere afstanden? Gebruik dan de unieke QWIN PeptiGel; een mix van koolhydraten en eiwitten om tijdens de training te herstellen! De QWIN PeptiGels zijn verkrijgbaar in de smaken Orange-Pineapple en Fruit Punch.
 
De winnaars krijgen persoonlijk bericht en de QWIN gels kunnen afgehaald worden bij het Marathonbureau in Leiden, adres; J.C. de Rijpstraat 20.
 
Veel succes met de voorbereiding!