Van Bemmelen Outdoor

Na het succes van de afgelopen jaren is Van Bemmelen Outdoor ook in 2020 weer trotse hoofdsponsor van de Wandel Marathon Leiden.

Met drankjes, hapjes en aanmoedigende kreten staan zij met de Rijneke Boulevard weer langs het parcours om alle wandelaars op de been houden. Niks is zo mooi als de finish halen met een moe maar voldaan gevoel. Daar dragen zij graag aan bij!

Van Bemmelen Outdoor

Al bijna 40 jaar dé outdoor specialist

Als dé outdoor specialist uit de regio helpt van Bemmelen Outdoor al bijna 40 jaar elke outdoor liefhebber. Van wandelen tot kamperen, fietsen of skiën, in hun winkel vind je alles voor jouw outdoor avontuur. Beginner of juist al gevorderd? Maakt niet uit! Hun outdoor experts hebben alle ervaring en kennis in huis om samen met jou te vinden wat jij zoekt. Kwaliteit en service staan daarbij voorop. Bij hun in de winkel vind je dan ook merken zoals Lowa, Fjällräven, Falke en Leki.

Nog meer winkelplezier in hun nieuwe winkel

 In april  2019 zijn ze verhuisd naar een gloednieuw pand aan de Rijneke Boulevard op de Hoge Rijndijk 295 Zoeterwoude. Kom ook een rondje lopen door hun nieuwe winkel en vergeet dan niet je online verkregen kortingsbon mee te nemen. Deze kun je goed gebruiken voor het comfortabeler of leuker maken van jouw wandeloutfit. Mooi meegenomen!

Tot 9 mei!