TK en Leiden Marathon lopen met Vlam voor WAKZ

TK en Leiden Marathon lopen met Vlam voor WAKZ

WAKZ

De TK Challenge Foundation en Leiden Marathon organiseren in de week van 14 tot en met 18 juni een bijzondere estafette door heel Nederland om op een originele manier aandacht te vragen voor de opening van het verbouwde Willem-Alexander Kinderziekenhuis. De opbrengst zal worden gebruikt voor een kindvriendelijke aankleding van het Leidse kinderziekenhuis.

Ongeveer 100 deelnemers zullen hardlopend en fietsend een parcours van 950 kilometer afleggen. De estafette wordt onafgebroken gehouden, wat betekent dat de deelnemers zowel overdag als ’s nachts de route afleggen. De estafette begint op 14 juni en eindigt op 18 juni in Leiden vlak voor de feestelijke (her)opening van het verbouwde WAKZ.

De TK Challenge Foundation en Leiden Marathon zijn al langer betrokken bij het WAKZ en hebben in de afgelopen jaren via verschillende initiatieven fondsen geworven voor het kinderziekenhuis. De opbrengst van de estafette komt volledig ten goede aan welzijnsprojecten voor kinderen in het WAKZ. Wil jij ook een bijdrage leveren? Fantastisch! Dat kan via: www.tkchallenge.nl/donations/wakz-estafette

De hardlopers oefenen meteen voor het halen van de Marathon Vlam uit Griekenland. Dus dragen zij de Vlam bij zich, nu nog zelf aangestoken. Volgend jaar mei (2022) gaan wij die halen in het stadje Marathon in Griekenland.

Sponsors

Kijk naar de fantastische SANTOS Bikes die wij gratis mogen gebruiken van Santos Bikes. Er rijden in de organisatie bussen mee van Taxi Wielkens B.V. en Zeeuw & Zeeuw Renault. Het hele communicatienetwerk (portofoons en iphones/ipads) is gesponsord door Barning Telecom. Waarvoor dank. Alles voor het Willem-Alexander Kinderziekenhuis (WAKZ).