Vrijwilligers gezocht

By 19 april 2018Nieuws

Wat gaat de Leiden Marathon weer een feest worden. Wij hebben er al zo veel zin in. Wel moet er nog heel veel gebeuren en we zoeken nog vrijwilligers voor verschillende onderdelen.

Tijdens dit leuke loop- en wandelfeest hebben wij toch nog vrijwilligers nodig. Niet op alle onderdelen maar toch wel op een aantal. We hebben een lijstje gemaakt waar wij nog hard mensen nodig hebben:

  • Langs het parcours. Dit zijn punten waar de weg dicht gehouden moet worden. Hiervoor zoeken wij mensen die geduld hebben en op vriendelijke doch vasthoudende manier de mensen te vragen om even te wachten. Dit zijn juist ook plekken in bijvoorbeeld Roelofarendsveen en Hoogmade. Ook in de rayons van Leiden Zuid, Zoeterwoude, Groenendijk, Koudekerk, Rijpwetering, Oud Ade, Leiderdorp en Leiden Noord.
  • Op zaterdag de 26ste mei vindt voor het eerst het Wandelevent van de Leiden Marathon plaats. De start en finish van dit aparte evenement vindt plaats op het Pieterskerkplein. Hier zoeken we nog mensen voor die op zaterdag willen helpen opbouwen en weer afbouwen. Het niet is niet heel zwaar werk maar moet wel gebeuren
  • Op zaterdag de 26ste  mei zoeken wij voor in de Pieterskerk nog vrijwilligers die willen staan bij het afhalen van de startnummers. Als wij wat meer mensen hebben, kunnen we in shifts werken en zijn de dagen niet zo heel lang. Ook bij de na-inschrijving, eveneens in de Pieterskerk, hebben wij nog mensen nodig.
  • Ook zoeken we nog fotografen. Deze kunnen we nooit genoeg hebben.
  • En dan nog mannen en vrouwen die kunnen en willen sjouwen. Dit gaat met name om het uitrijden van de hekken langs het parcours.
webmaster

Author webmaster

More posts by webmaster