Vrijwilligers gezocht !

By 17 april 2019Nieuws

De Leiden Marathon zoekt vrijwilligers

 

De organisatie van de Leiden Marathon heeft al een grote groep van bijna duizend trouwe vrijwilligers. En het is een heel hechte groep. De Leiden Marathon probeert ook heel goed voor hen te zorgen. Zo krijgt elke vrijwillige medewerker een jack, een T-shirt en een lunchpakket. Ook is op de marathonzondag een gezellige na-borrel met een heerlijke maaltijd. Altijd leuk om even bij te praten over alles wat je hebt meegemaakt.

 

Op zondag 19 mei is de nood hoog. Op een aantal specifieke plaatsen zoeken wij nog naar enthousiaste mensen die alle lopers, deelnemers aan het verkeer en het publiek in goede banen willen leiden. Het is niet zo maar iets. Je hebt echt een verantwoordelijkheid. De meeste mensen zijn nodig langs het parcours. De zogenaamde parcours assistenten.

 

Op de volgende plekken zoeken wij nog vrijwilligers:

 

  • Rayon 1: Dat is in en aan de rand van het centrum
  • Rayon 7 en 8: Dit is in Roelofarendsveen en Oud Ade
  • Rayon 9: Leiderdorp
  • Rayon 10: Leiden Noord

 

  • In het start- en finishgebied zijn er voor het publiek oversteekpunten. Hier kan publiek oversteken als er geen of weinig lopers op het parcours zijn. Hier zijn wij op zoek naar nog vijf vrijwilligers. Ook zijn er voor het start- en finishgebied nog mensen nodig die helpen met de op- en afbouw.

 

Wil en kan je zelf helpen of heb je familie, vrienden en/of collega’s die ook kunnen helpen? Daar worden wij enorm blij van! Je helpt onze organisatie maar ook de hardlopers met jullie vrijwillige inzet.

 

Heb je interesse? Stuur dan een email naar [email protected] Zij zorgt ervoor dat je in het vrijwilligersbestand komt, je kledingpakket klaarligt en in contact komt met de leaders van deze teams.

webmaster

Author webmaster

More posts by webmaster