Verdien je medaille met de Online Leiden Marathon

By 16 oktober 2020Nieuws
Medaille 2020

De anders zo gezellige Leiden Marathon is in 2020 twee keer niet doorgegaan en dat laat zijn sporen achter. Bij lopers, bij wandelaars en bij ons. Toch leggen wij ons er niet bij neer.

Op de geplande datum van 22 november start de Online Leiden Marathon, want wij willen de lopers en wandelaars toch iets bieden in deze donkere dagen, ook als je nog niet had ingeschreven. En je krijgt voor het volbrengen van jouw afstand een leuk pakketje, waaronder de medaille.

Je kunt de medaille alsnog verdienen door te lopen of te wandelen in de Online Leiden Marathon tussen zondag 22 november en 29 november. Het kost je een tientje. De Kids Run voor kinderen tot 12 jaar kost 50 cent. De medaille is hoe dan ook een collectors item, want er staat 9 of 10 mei 2020 als datum op met een schitterende afbeelding van het Leiden American Pilgrim Museum (ja ja, het jaar 2020 is nog steeds Pilgrims 400 Jaar).

Hoe het werkt en wat je krijgt

  • De echte medaille van 9 of 10 mei 2020
  • Gezamenlijke warming-up
  • Count-down tot zondag 22 november 10.00 uur
  • Je start op zondag 22 november om 10.00 uur of later, maar uiterlijk op zondag 29 november (sluiting is om 17.00 uur) op een zelf gekozen parcours en kiest een van de Leiden Marathon afstanden. Dus hardlopers kunnen de 42km, 21km, 10km, 5km of 2.1km (kids) doen, de wandelaars de 42km, 21km of 10km.
  • Je gebruikt daarvoor onze app zodat jij wordt opgenomen in de uitslagen en wij kunnen zien dat je “gefinisht” bent
  • Een digitale oorkonde
  • Een digitaal pre-magazine met echt heel veel extra’s en leuke aanbiedingen van loyale sponsors die jullie iets willen bieden
  • Met daarin ook een echt biertje (gratis op te halen bij Het Koetshuis de Burcht in Leiden). Wij zijn niet voor niets de marathon-met-het-biertje.
  • Een digitaal after-magazine met een korte terugblik en weer veel extra’s en leuke aanbiedingen

Hoe in te schrijven?

Als je ervoor kiest om deel te nemen aan de Online Leiden Marathon tussen 22 november en 29 november, klik dan hier en je komt in het inschrijfformulier en kunt jouw afstand kiezen.

Ook wij hadden natuurlijk liever een gewone gezellige Leiden Marathon georganiseerd, maar met de Online Leiden Marathon willen we jou toch aan het sporten houden én jou de medaille laten verdienen.

Veel plezier bij het lopen of wandelen.

webmaster

Author webmaster

More posts by webmaster