REN TEGEN KANKER EN VOOR HET LEVEN.
REN VOOR KWF KANKERBESTRIJDING TIJDENS DE LEIDEN MARATHON.

Ren jij ook voor het KWF?
KWF Team

Ren tegen kanker en voor het leven

Ren voor KWF Kankerbestrijding tijdens de Leiden Marathon.

Klik hier om een persoonlijke sponsorpagina aan te maken.

Jij bepaalt zelf de afstand en het streefbedrag !

Iedereen mag meedoen. Samen komen we steeds dichterbij.

Ga jij de uitdaging aan?

Ren de race van je leven en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Elke stap die je tijdens de Leiden Marathon loopt, draagt bij aan een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is. Met fondsenwervende tips en trainingsschema’s zorgen we ervoor dat jij de finish haalt.

Ren mee tegen kanker en ontvang:

  • Je persoonlijke trainingsschema
  • Toegang tot de unieke Ren tegen kanker-community
  • Hulp en ondersteuning bij het inzamelen van je sponsorgeld
  • Bij elke mijlpaal aan sponsorgeld krijg je van ons een leuke Team KWF-gadget, zoals een officieel Ren tegen kanker-shirt bij €500

Jouw bijdrage maakt het verschil!

In Nederland krijgen jaarlijks 110.000 mensen de diagnose kanker te horen. Dat zijn er 12 per minuut. Geld voor kankeronderzoek is nog steeds hard nodig. Daarom vragen we jou om je te laten sponsoren voor je sportieve prestatie. Uit ervaring weten we dat het makkelijk haalbaar is om €250 makkelijk op te halen. We helpen je natuurlijk met fondsenwervende tips en tricks om dit voor elkaar te krijgen. Je zult zien dat dit je sneller lukt dan je denkt. Ren jij ook mee tegen kanker? Regel dan je eigen startbewijs door je in te schrijven voor de Leiden Marathon en maak vervolgens je eigen actiepagina aan.