Reisverslag van de prijswinnaar

Reisverslag van de prijswinnaar

Hier is mijn verslag.

Wat een geweldige prijs had ik gewonnen in Leiden waar ik na vele jaren weer een keer meedeed met de 10 km. Mijn eerste 10km-wedstrijd was ook in Leiden en startte toen nog bij de Groenoordhallen.
Na vele jaren loopplezier met diverse afstanden gelopen te hebben incl. 2 marathons, was dit een prachtige prijs om nog een keer in het buitenland te lopen.
Het was even zoeken voor een 10 km die ik nog net red. De keuze viel op Mallorca waar een 9 km-loop was. Man en dochter waren ook enthousiast en wilde ook meelopen, de andere dochter maakte de foto’s wel, zei ze.

We gingen een paar dagen eerder naar Mallorca om nog wat van de stad Palma te zien. Daar hadden we een fietstour gedaan, altijd leuk om de stad te verkennen.

Zondag 15 oktober was het zover. Doordat het in de nacht en vroege ochtend hard geregend en geonweerd had, werd de start een uur later gezet. Maar gelukkig kon het toch doorgaan. Daar stonden wij met ons drieën in het startvak. De loop ging langs de zee met boulevard en langs de haven en met een keerpunt zodat je dezelfde route weer terug liep.

De dochter liep haar eigen tempo en snelde al gelijk weg, wij wilden vooral genieten en lekker lopen.
En dat hebben we gedaan. Het was heerlijk lopen zo langs de kust en haven en palmbomen. De start en finish was voor de grote Kathedraal in Palma die hoog uitkijkt over de zee. Daar over de finish stonden onze dochters ons al op te wachten en kregen wij de medailles uitgereikt.

Wij kijken terug op een mooie hardloopreis van een mooie prijs!

Met sportieve groeten Margo Oudshoorn