Pilot voor de MARATHONBox wat voor jou?

Miriam van Reijen MARATHONBox

Binnenkort sta jij aan de start van de marathon van Leiden. Wil je precies weten welke voeding je de laatste dagen nodig hebt om het beste uit je wedstrijd te helpen? Wij helpen je daarbij. Bestel nu de MARATHONBox! Deze box bevat:

  • Een op jou afgestemd voedingsplan
  • Alle houdbare producten voor je ontbijt, lunch en avondeten voor woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag & maandag (voor optimaal herstel)
  • Twee verantwoorde, prestatiebevorderende tussendoortjes per dag
  • Alle sportvoeding die jij nodig hebt voor tijdens de wedstrijd op zondag, denk aan de beste gels, sportdrank en gums met een kick die er op de markt te krijgen zijn (niet beperkt tot 1 merk: we hebben een selectie gemaakt van die producten die aantoonbaar het beste zijn in hun soort)
  • Bijbehorende recepten voor gezonde maaltijden
  • Duidelijke uitleg over de werking en het juiste gebruik van de producten in de box. Deze zijn allemaal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek én uitvoerig getest in de praktijk

Deze box is samengesteld door bewegingswetenschapper en topsporter Miriam van Reijen. Van Reijen is actief in de atletiek (marathon, PB 2h41), behaalde een gouden medaille op het NK duatlon (2017) en een zilveren plak op het WK duatlon (2017). Naast haar sport heeft van Reijen haar eigen bedrijf, waarmee ze presentaties verzorgt over voeding, hardlopen en training en artikelen schrijft voor Runnersworld en Bicycling. In 2013 verscheen haar Hardloperskookboek, gevolgd door deel 2 in 2016.

Marathon BoxPilot

De marathon van Leiden kent de primeur van de MARATHONbox. Uniek en passend bij een marathon die stelt: It’s all about you! Wij zijn na de marathon erg benieuwd naar jouw ervaringen. Onderdeel van de pilot is dat we in de week na de marathon contact met je opnemen. Omdat het een pilot is zijn er maximaal 20 boxen beschikbaar.

Geïnteresseerd in de box?

Klik dan hier. Op deze site kun je een vragenlijst invullen zodat we de box precies kunnen samenstellen op basis van jouw voorkeuren en persoonlijke doel. Speciaal voor de pilot is de box eenmalig € 129.

webmaster

Author webmaster

More posts by webmaster