Leiden Marathon uitgesteld

By 18 maart 2020Nieuws
10 Heerema Marine Contractors

Met pijn in ons hart moeten wij de 30e Leiden Marathon uitstellen. Wij hebben zo lang mogelijk gekeken naar zelfs de kleinste mogelijkheid om ons mooie sportfeest doorgang te laten vinden. Echter, de ontwikkelingen rond het COVID19-virus volgen elkaar zo snel op, dat door dit voortschrijdend inzicht ook wij niet anders kunnen dan te trachten de Leiden Marathon te verplaatsen naar het najaar. Ook bij ons staat de gezondheid van onze lopers, vrijwilligers en toeschouwers centraal.

Jij blijft gewoon ingeschreven staan en kunt meedoen aan de 30e Leiden Marathon als het ons lukt een nieuwe datum te vinden. Ook de ingeschreven teams blijven gewoon in het systeem staan en zijn dan van harte welkom.

Ook het halen van de Marathon Vlam uit Griekenland kan geen doorgang vinden. Naast alle gezondheidsmaatregelen in Nederland is daar de moeilijkheid bijgekomen dat een aantal landen hun grenzen heeft gesloten en eigen maatregelen hebben waardoor ons project onmogelijk is geworden. Wij gaan de Marathon Vlam volgend jaar naar Leiden halen.

Het spijt ons heel erg, maar wij kunnen echt niet anders. Zodra het ons is gelukt een nieuwe datum te hebben, melden wij ons weer.

Zorg goed voor elkaar en blijf gezond.

webmaster

Author webmaster

More posts by webmaster