LEIDEN MARATHON GAAT DOOR

LEIDEN MARATHON GAAT DOOR

Leidenmarathon-2019

Misschien wist je het nog niet, maar de 30e Leiden Marathon wordt op 10 oktober 2021 gehouden. Met de gebruikelijke afstanden: 42 van Vermeulen Groep, de 21 van Zorg en Zekerheid, de 10 van Heerema Marine Contractor, de 5 van Proefpersoon.nl en de CORPUS Kidsrun. Inschrijven kan tot 7 oktober 12.00 uur of eerder als wij de limiet hebben bereikt. Let op: zeer binnenkort worden de medailles besteld. Die aantallen vormen meteen de limiet. Dus wil je er zeker van zijn te kunnen lopen in Leiden, schrijf dan nu in…

Muziek langs het parcours
Natuurlijk staat er muziek en veel andere gezelligheid langs de kant en vragen wij toeschouwers jou aan te moedigen en wanneer nodig afstand te houden. Zo hebben wij singer-songwriters, bandjes, dweilorkesten, dj’s etc.

Toch geen Leiden Marathon?
Natuurlijk blijven we afhankelijk van de maatregelen van de overheid. Stel dat wij onverhoopt op 10 oktober toch niet mogen draaien, schuift je inschrijving gewoon door naar mei 2022. Of als je wilt wordt jouw inschrijfgeld teruggestort. Dus geen zorgen… schrijf je gewoon in.