Iedere sporter heeft recht op Zorg en Zekerheid

By 6 december 2017Nieuws
Zorg en Zekerheid

– Bericht van onze sponsor –

Samen werken aan goede zorg en gezondheid

Het is onze overtuiging dat goede zorg en gezondheid alleen samen met anderen tot stand komt. Daarom ondernemen we met regionale organisaties, zoals gemeenten, sportclubs en zorgprofessionals tal van initiatieven die bewijzen dat we niet alleen beloven maar vooral ook samen doen. Want zorg en gezondheid gaat verder dan alleen de beste behandeling. Gezonde voeding. Voldoende beweging en ontspanning. Verbinding binnen een gemeenschap. Ze dragen veel bij aan een betere gezondheid voor iedereen. Daar zetten wij ons elke dag voor in.

Voordelen van Zorg en Zekerheid

  • Verschillende kortingsmogelijkheden
  • Indienen van declaraties kan eenvoudig via onze app
  • Online declaraties worden altijd binnen 5 werkdagen uitbetaald
  • Uniek in Nederland: tandartskosten delen met uw partner
  • Gratis het eigen risico in termijnen betalen

Vergelijk zelf onze verzekeringen en kortingen

Op zorgenzekerheid.nl/sporten vergelijk je eenvoudig onze drie basisverzekeringen. Deze kun je uitbreiden met een aanvullende verzekering. Variërend van lage dekking tot zeer uitgebreide verzekeringen voor meer zekerheid. Zo hebben wij bijvoorbeeld de AV-Gemak. Ideaal voor iedereen die niet zo veel zorg nodig heeft en niet te veel wil betalen.

Wij zeggen je huidige verzekering voor je op

Een verzekering bij Zorg en Zekerheid afsluiten is zo gedaan. Binnen 5 minuten is het geregeld! Als je voor 1 januari 2018 overstapt, dan zeggen wij je bestaande verzekering voor je op.

Heb je advies nodig?

Wij denken graag met je mee. Samen met jou bespreken we je wensen en verwachte zorggebruik. Aan de hand daarvan nemen we alle mogelijkheden met je door. Bel (071) 5 825 550, mail ons of stel je vraag via Facebook of Twitter.

webmaster

Author webmaster

More posts by webmaster