BUNNIG & PARTNERS hoofdsponsor Halve Marathon

BUNNIG & PARTNERS hoofdsponsor Halve Marathon

De komende drie jaar en misschien nog wel langer heet de halve marathon in Leiden de 21 van Bunnig & Partners. Voorzitter Tjeerd Scheffer is erg gelukkig met dit oer-Leidse bedrijf als een van de topsponsors: “Bunnig & Partners is al vele jaren trouwe sponsor van ons mooie hardloopfeestje, maar was nu toe aan het grotere werk. Er zijn veel fervente hardlopers binnen het bedrijf, dus past de halve marathon goed bij deze accountants”.

Directielid Erik Bunnig spreekt namens het hele bedrijf als hij zegt super blij te zijn met deze stap: “Wij zijn typisch een bedrijf met veel persoonlijke aandacht voor de klant en dat is precies wat de marathon ook heeft. Dus het past prima”. Ook andere kernwaarden zoals kwaliteit en de sociale insteek hebben beide organisaties gemeen.

Wie zijn Bunnig & Partners Accountants + Adviseurs?

Opgericht in 1967 en daarmee al ruim 55 jaar een begrip in Leiden. Het aanspreekpunt en de vertrouwde adviseur voor tal van bedrijven in Leiden en ver daarbuiten.

Met een team van bijna 30 medewerkers staan zij klaar om ondernemingen bij te staan op het gebied van de administratie, het verzorgen van de belastingaangiften en het voeren van de salarisadministratie. Maar daarnaast behoort ook het verstrekken van deskundig advies, gevraagd en ongevraagd, tot het werkterrein, vooral op het gebied van financiën en fiscale vraagstukken.

Kortom, de ideale sparringpartner voor u en uw onderneming.

En al jaren een trouwe sponsor van de marathon met de slogan: optimale begeleiding, van start tot finish!

Sinds 1 april valt ook APEK Administraties, ook al een begrip in Leiden, met bijna 20 medewerkers, onder de vlag van Bunnig & Partners.