Blijf fit met de Online Leiden Marathon

By 6 april 2020Nieuws

Doe mee met de Online Leiden Marathon. Registreer je en loop tussen 10 mei en 31 mei de 5 of 10 kilometer. Je mag dus in die drie weken starten wanneer je wilt. En… je zoekt jouw eigen parcours uit. Dat kan in Leiden zijn, maar net zo goed in Friesland, Limburg, Zeeland of zelfs ergens in het buitenland (waar je mag lopen).

Wij hebben goed geluisterd naar onze minister-president. En mogen dus een luchtje scheppen. Daarom bieden wij alleen een afstanden van 5 en 10 kilometer aan en niet de hele of de halve marathon. Dat is geen luchtje scheppen meer.

Hoe het werkt? Je meldt je aan en ontvangt per email een code. Download vervolgens onze app (werkt niet met een sporthorloge, alleen met een smartphone en een smartwatch) en vul de code in voordat je gaat starten (tussen 10 mei 10 uur en 31 mei 24 uur). Je kunt dan jouw kilometertijden aflezen en na het volbrengen van de 5 of 10 kilometer word je automatisch opgenomen in het bijbehorende klassement, of je nu hebt hardgelopen of gewandeld. Na jouw prestatie kun je jouw digitaal certificaat downloaden (dus geen medaille). En ook worden de winnaars niet gehuldigd.

De kosten zijn vriendelijk gehouden, namelijk € 1,95. Dit bedrag wordt alleen gevraagd om de ondernemer die de app maakt, te betalen. Verder niks.

Hou je aan de regels

– Loop alleen
– Kies jouw eigen parcours, ergens in NL of daarbuiten
– Start in de buurt van jouw huis
– Ga niet starten op de Breestraat
– Houd minstens 2 meter afstand van de passanten
– Groet elkaar

Klik hier om mee te doen.

webmaster

Author webmaster

More posts by webmaster