Inschrijven

Hardlopen

Start

Wij starten de 5 kilometer op zaterdag 18 mei 2019 om precies 22.30 uur in de Doezastraat in Leiden. Daar is ook de feestelijke finish.

Nightrun

De 5 van I-SEC heeft door het late tijdstip de status van Night Run en vormt het hoogtepunt van een feestelijke dag.

Hulp nodig om bij jouw 5 km training?

Heb je het voornemen om te trainen voor de 5 km maar kun je wel wat hulp gebruiken? Kijk dan goed naar onderstaand beginnersschema.

Lees meer…

 

Limiet

deelnemers

Het maximum aantal deelnemers op de 5 km is 2.000, dus schrijf je snel in.

 

Minimum

leeftijd

Wij hebben de minimum leeftijd bepaald op 12 jaar voor de 5 km Nightrun. Kinderen tot 12 jaar mogen zondag 19 mei meedoen met de Kidsrun.

Parcours

Ben je benieuwd naar het parcours van alle afstanden ? Bekijk het via deze link.

Hier is tevens het stratenplan van de 5km te zien.

Tarieven

Wist je dat je tot wel 30% korting kunt krijgen op het inschrijfgeld? Bekijk hier de tarieven en meld je zo snel mogelijk aan!

Medaille Graveren

De medaille is de ultieme beloning. Daar loop je voor. Daarom hebben wij hem zo mooi gemaakt. En daarom bieden wij jou nu ook een graveerservice. Want wat is er leuker om meteen jouw eindtijd erop te graveren? Kun je gewoon opgeven bij het aanmelden of anders nog gewoon in de Pieterskerk. De kerk is zaterdagavond nog tot 23.45 uur speciaal open om je medaille te laten graveren. Klik hier om te zien hoe de medailles gegraveerd worden. 

Official Running Shirt

Het Official Leiden Marathon Shirt kent dit jaar een limited edition. Wij drukken er slechts 500, dus wees er snel bij. Op is op. Klik hier voor de tarievenpagina.

Prijzengeld

Ben jij een serieus snelle loper? Mooi. Er is prijzengeld op iedere seniorenafstand. Als jij het prijzenschema wilt weten, moet je even een mailtje sturen naar [email protected].

 

Parcoursrecord

Bij de mannen heeft Mohammed El Hachimi (Marokko) met 14 minuten rond (2008) het parcoursrecord in handen. Bij de vrouwen liep Tabitha Wambui Gichia (Kenia) in 2009 het record met 15.51 minuten. Voor de eerste loper die het parcoursrecord verbetert, ligt aan de finish een bonus van € 250,- klaar.

Wedstrijdvak

Wedstrijdlicentiehouders en hardlopers die kunnen aantonen in 2018 of in 2019 sneller gelopen te hebben dan 19 minuten (mannen) en 21 minuten (vrouwen) mogen in het wedstrijdvak starten. Wij willen jouw tijd wel even kunnen nagaan, dus vermeld de naam van de website waar wij jouw eindtijd kunnen vinden.

 

I-SEC Nederland

Wil je meer weten over onze sponsor van de 5 km I-Sec of wil je er graag werken?

Bekijk het via deze pagina!