Ik...? 5 kilometer hardlopen...?

Ik? 5 kilometer hardlopen?

Nou, waarom niet? Iedereen kan leren hardlopen, dus jij ook. En wij gaan je helpen.

Wij trainen iedere week in Leiden een half uurtje met iedereen die nog nooit heeft gelopen of weer wil beginnen. Alles heel rustig aan.

Wij verzamelen iedere dinsdag om 17.30 uur bij het Hoogkamerpark aan de Brahmslaan in Leiden Zuid-West (zijstraat van de Voorschoterweg). Trainer Ed Zijl wacht je daar op.

Woon je iets te ver, gebruik dan ons beginnersschema dat jou helpt straks de 5 kilometer vol te maken. Klik Hier voor jouw schema.

Je hebt nog maanden genoeg om heel rustig te trainen. Want pas op zaterdagavond 18 mei is onze feestelijke, sfeervolle 5 van I-Sec, de vijf kilometer van de Leiden Marathon op zaterdagavond met veel lichtjes en gezelligheid. Op naar jouw finish…

De trainingen zijn GRATIS en GEZELLIG…

START

Wij starten de 5 kilometer op zaterdag 18 mei 2019 om precies 22.30 uur in de Doezastraat in Leiden. Daar is ook de feestelijke finish.

NIGHTRUN

De 5 van I-SEC heeft door het late tijdstip de status van Night Run en vormt het hoogtepunt van een feestelijke dag.

5 km campagne

Schema

Wil je al eerder beginnen of kan je niet bij onze gratis trainingen aanwezig zijn ? Ook dan helpen we graag natuurlijk. In samenwerking met de Hardloopwinkel Leiden hebben we een beginnersschema opgesteld die je kunt downloaden. Heel veel succes!

Download het beginnersschema