30e Leiden Marathon komt er…

By 18 maart 2021Nieuws
Leiden Marathon 30 jaar

Helaas hebben we vorig jaar moeten besluiten om de marathon niet door te laten gaan i.v.m. het coronavirus. Maar dit jaar zijn we weer terug. Op 10 oktober 2021 gaat de 30e editie van de Leiden Marathon ( hardlopen) weer van start. Wil jij er bij deze speciale editie bij zijn? De inschrijving is weer geopend, dus schrijf je snel in en doe mee met deze feestelijke en speciale editie van de Leiden Marathon.

We zitten met zijn allen in een bijzondere tijd. Door alle maatregelen rondom het coronavirus kunnen veel evenementen en andere activiteiten niet doorgaan. Dit gold helaas ook voor de 30e editie van de Leiden Marathon, die vorig jaar zou plaatsvinden. Maar wij hebben goed nieuws voor jullie. Er is een stip op de horizon waar je naar uit kunnen kijken. De Leiden Marathon is terug. Op 10 oktober 2021 kunnen we weer gezellig met z’n allen gaan (hard)lopen en genieten van de gezelligste marathon van Nederland. Voor het wandelen is helaas nog geen datum bekend.

De Leiden Marathon bestaat al 30 jaar en is elk jaar weer een feestje. Gezelligheid alom in onze mooie stad Leiden, met hopelijk weer veel lopers die aangemoedigd worden door het in groten getale aanwezige publiek. Ben jij al begonnen met trainen? Snel doen, want voor je het weet is het al oktober. Wil je meedoen, maar heb je je nog niet ingeschreven? Doe het dan snel via deze klik.

 

webmaster

Author webmaster

More posts by webmaster