Café de Meester

Vriendelijk, gastvrij, eerlijk, sfeervol, flexibel. Het zijn slechts enkele van de vele karaktertrekken van het gemoedelijke Zoeterwoudse Café de Meester en de naastgelegen zalen. Een drankje in het weekend, gezellig eten op het terras, verjaardagsborrel, bruiloft, receptie, vergadering, vrijwel alles kan. Een enthousiast en jong medewerkersteam staat dagelijks klaar om het iedereen naar de zin te maken.

Ton van Bemmelen Sports

Laat je helemaal opvrolijken bij Ton van Bemmelen Sports op de Rijneke boulevard. Verzoeknummers of knallende Nederlandstalige muziek en volop gezelligheid met de DJ naast de koffie-/thee-/waterkraam! Stap voor stap richting het pondje over de Rijn.

Café de Hoek

Eetcafé de Hoek is het gezelligste eetcafé en dorpskroeg van Koudekerk aan den Rijn en omstreken. Het is gevestigd in een monumentaal pand gelegen direct aan de oude Rijn, met een groot terras aan het water. Meer dan 30 jaar werd het café met veel enthousiasme en inzet gerund door een stichting. Er kan zowel binnen (eetcafé, geheel rookvrij) als buiten (op het ruime terras) genoten worden van de gerechten van de menukaart.

Brasserie de Kromme Does

Gelegen aan de Kromme Does naast de Hoogmadese brug in het Kaag en Braassem gebied, is dit het restaurant dat je niet mag missen als je een leuke dag compleet wilt maken met een lekkere lunch, diner of een verfrissend drankje aan het waterterras. Parkeren kan voor de deur. Ben je met de boot? Makkelijk aanleggen aan het terras.

Café Jan Punt

Midden in het centrum van Roelofarendsveen is het gezellige dorpscafé Jan Punt. Je kunt hier terecht voor koffie, lunch, diner, borrel, biljart & darts, gezellig! Ook een feest of vergadering is hier mogelijk. En… de lekkerste biefstuk eet je hier! Botermals en met een heerlijke donkere ouderwetse jus!

Restaurant Paerdeburgh

Bij de Paerdeburgh kun je heerlijk lunchen & dineren met uitzicht over het mooie water van Rijpwetering. Het sfeervolle restaurant ligt ook aan het water en vanuit het raam kijk je zo uit op de dorpskerk, terwijl je smikkelt van allerlei lekkere gerechten. Van een frisse bol met carpaccio en pijnboompitjes tot een warme hamburger met bacon en zoete friet: het staat allemaal op de uitgebreide menukaart.

Ut Dobbertje

Ut Dobbertje is een gezellig café in Leiderdorp voor jong en oud. Prachtig gelegen aan de Zijl met een leuk terras waar je 7 dagen per week iets kunt eten of drinken.

La Plancha

Nog altijd is La Plancha het enige echte Spaanse restaurant in Leiden. Het heeft een gemoedelijke sfeer, traditionele ambiance en een diversiteit aan gerechten uit de Andalusische keuken. Vanaf het sfeervolle terras kijk je op de prachtige Morspoort.