Café de Meester

Vriendelijk, gastvrij, eerlijk, sfeervol, flexibel. Het zijn slechts enkele van de vele karaktertrekken van het gemoedelijke Zoeterwoudse Café de Meester en de naastgelegen zalen. Een drankje in het weekend, gezellig eten op het terras, verjaardagsborrel, bruiloft, receptie, vergadering, vrijwel alles kan. Een enthousiast en jong medewerkersteam staat dagelijks klaar om het iedereen naar de zin te maken.

Ton van Bemmelen Sports

Laat je helemaal opvrolijken bij Ton van Bemmelen Sports op de Rijneke boulevard. Verzoeknummers of knallende Nederlandstalige muziek en volop gezelligheid met de DJ naast de koffie-/thee-/waterkraam! Stap voor stap richting het pondje over de Rijn.

De Hollandsche Tuyn

De Hollandsche Tuyn is een gezellig café restaurant gelegen in het oudste gedeelte van Leiderdorp. Het café bevindt zich aan de Hoofdstraatkant met een knus terrasje kijkend op de Dorpskerk en het restaurant heeft voor een gedeelte uitzicht op de Oude Rijn waar je op mooie dagen ook buiten kunt dineren.

La Plancha

Nog altijd is La Plancha het enige echte Spaanse restaurant in Leiden. Het heeft een gemoedelijke sfeer, traditionele ambiance en een diversiteit aan gerechten uit de Andalusische keuken. Vanaf het sfeervolle terras kijk je op de prachtige Morspoort.