Evenement

De Race staat voor jouw race

De Leiden Marathon is voor iedere loper. Onze slogan is niet voor niets “It’s All About You”. Van professional tot gezelligheidsloper, wij zijn er voor u. Kijk snel naar de afstanden welke het beste bij u past.

Afstanden

Voor welke afstand je ook kiest, ga de uitdaging aan en doe mee aan de gezelligste marathon van Nederland. Zowel op zaterdag 20 mei, als zondag 21 mei komen verschillende afstanden aan bod.

Parcours

De route voert je door Leiden en omstreken. De hele en halve marathon voeren je door de gezellige dorpen om Leiden heen. De kortere afstanden blijven in Leiden centrum.

Praktisch

Benieuwd naar onze extra services en bijvoorbeeld de Pieterskerk? Alle praktische informatie over pacers, medailles en startnummers verzameld vindt u hier.

"If it does not challenge you, it does not change you"

Bewoners

Komt de marathon langs uw deur? Kan u met uw wijk bijdragen aan de gezellige sfeer en meedoen met de straatprijs? Door welke wijken komt de Leiden Marathon eigenlijk?

Toeschouwers

Doet u mee met de spandoekenwedstrijd? Of wilt u graag weten waar u het beste kan staan om iemand aan te moedigen? Welke evenementen worden er om de marathon heen georganiseerd, en wat is de muziekmarathon precies? Dit en meer wordt in de laatste weken voor de Marathon op deze website gepubliceerd.

Bereikbaarheid

De Leiden Marathon wenst zo min mogelijk overlast te bezorgen. Weten waar de knelpunten zijn in het weekend van het evenement is altijd handig. Deze informatie zal vanaf eind april op deze website beschikbaar zijn.

Inschrijven

Of ga meteen naar onze inschrijfpagina om u in te schrijven.