Inschrijven

Hardlopen

Start en finish

Wij starten de CORPUS KidsRun (2,1 km) op zondag 27 mei 2018 om precies 12.30 uur. Gestart en gefinisht wordt op de Breestraat ter hoogte van Het Gangetje.

Warming-up

We doen om 12.00 uur op het Pieterskerkplein met z´n allen een leuke warming-up. Vrouwfit verzorgt de warming-up op een podium.

Doe je ook gezellig mee ? En voorafgaand aan de warming-up geeft Jeugdcircus Atleta een circusvoorstelling om 11.00 uur.

De CORPUS Kidsrun

Leeftijd

Alle kinderen tot 12 jaar (op de marathondag) mogen meedoen aan de KidsRun. En papa, mama, opa of oma, jij kunt natuurlijk niet inschrijven. Maar als je per se met jouw (klein)kind wilt meehollen, zullen wij je dat niet verbieden.

Voorstelling Jeugdcircus Atleta

Kom allemaal op tijd naar het Pieterskerkplein want om 11 uur geeft jeugdcircus Atleta hier een voorstelling.

Dit zal ongeveer 3 kwartier duren. Daarna kunnen de kinderen naar het podium lopen om mee te doen aan de Warming Up.

Zorg dat je voor die tijd al je startnummer hebt opgehaald in de Pieterskerk want na de Warming Up worden de kinderen naar de start begeleid.

Loopt u met uw kind mee ?

We snappen heel goed dat u uw kind misschien niet alleen wilt laten rennen. Wij vinden het dan ook geen probleem als u naast uw kind mee rent. Wel vragen wij u dan om achteraan in het startvak te gaan staan met uw kind. De kinderen zonder begeleiding kunnen dan vooraan starten. Wij hopen op uw begrip hiervoor zodat iedereen in zijn/haar tempo aan de Kidsrun kan meedoen.

Medaille

Voor alle kinderen is er natuurlijk de gave Leiden Marathon medaille.

Die hebben ze dik verdiend !