Het Pakket van de Businessloop

Compleet pakket

Het meedoen aan de Businessloop bij de Leiden Marathon heeft vele voordelen.  Voor een eenmalig bedrag krijgt u een compleet pakket. Wat zit er bij dit pakket inbegrepen? Wat denkt u van een aparte opvang voor alle deelnemende teams, in de Stadsgehoorzaal in Leiden, de prachtige locatie aan de  Breestraat. Deze locatie heeft direct toegang tot het startvak. Op zaterdagavond (5 kilometer) is de ontvangst in een andere luxe locatie. Ook heeft uw bedrijf recht op twee toegangskaarten voor de VIP-ruimte waar alle sponsors en genodigden van de Leiden Marathon elkaar ontmoeten. Dit netwerk-event is een leuke manier om de verhalen en ervaringen met de marathon en Leiden uit te wisselen.

Wat zit er in het pakket?

Bij deelname aan de Businessloop krijgt men een Businessloop pakket. In dit pakket zitten maximaal 8 startnummers inclusief chip en maximaal 8 individuele medailles. Tevens zijn er bokalen voor de winnende teams, op elke afstand 1e, 2e, en 3e plaats. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op locatie van het winnende bedrijf of instelling. Er is ook een eigen businessklassement! Alle teams die meedoen aan de Businessloop hebben een aparte ontvangstruimte met een prettige ambiance in de Stadsgehoorzaal. Er is een kleedruimte aanwezig met douchegelegenheid en de mogelijkheid tot massage voor alle teamleden! Deze sportieve prestatie wordt vastgelegd op een digitale teamfoto, die u kan zelf downloaden. Er is een bewaakte tassen garderobe. Natuurlijk wordt de innerlijke mens niet vergeten. Wij hebben voor u luxe broodjes, fruit, koffie, thee, water en sportdrank te verkrijgen. En als kers op de taart hebben wij gratis kinderopvang voor kinderen van de lopers! Als u meedoet aan de 5 km op zaterdagavond informeer dan bij het Marathonbureau welk pakket uw bedrijf krijgt.

Afstanden

Mannen en vrouwen kunnen gezamenlijk een team vormen. Deelnemen kan op de volgende afstanden: De Marathon (42,195  km = één hele ronde) De 21 van Zorg en Zekerheid (21,097 km) De 10 van Heerema Marine Contractors (10 km) De 5 van I-SEC (5 km op zaterdagavond)

"Don't stop until you're proud"

Tegenprestaties

Bij deelname aan de Businessloop horen natuurlijk ook tegenprestaties. Uw bedrijf wordt op een mooie onder de aandacht van een groot publiek gebracht. Normaliter zijn deze tegenprestaties altijd standaard. Maar er kan natuurlijk altijd gesproken worden over specifieke tegemoetkomingen voor uw bedrijf. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met de Leiden Marathon, Cécile Burghouwt, cecile.burghouwt@marathon.nl of 071- 514 44 61. Wacht niet te lang met aanmelden, ook niet als u het team nog niet compleet heeft. Uw bedrijf kan dan toch optimaal gebruik maken van alle exposure. Wilt u direct inschrijven?

Kosten

  • De Marathon: € 420,- (minimaal 3 personen en maximaal 5)
  • De 21 van Zorg en Zekerheid: € 420,- (minimaal 5 personen en maximaal 8)
  • De 10 van Heerema Marine Contractors: € 420,- (minimaal 5 personen en maximaal 8)
  • De 5 van I-SEC: € 420,- (minimaal 5 personen en maximaal 8)

Bovenstaande prijzen zijn per team. Als u zich met meerdere teams inschrijft, krijgt u 20% korting op het inschrijfgeld vanaf het tweede team. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Binnen één team kunnen meerdere afstanden gelopen worden. Uw team wordt dan alleen niet in een businessklassement geklasseerd.